Meenemen naar een festival? Bereid je goed voor!

Inpakken voor een festival of een indoor feestje lijkt een leuk idee, maar het wordt ingewikkeld als je je spullen moet inpakken. Als je uitgaat voor een festival, moet je ook dingen inpakken die je de komende dagen nodig hebt. Je moet een complete lijst volgen met je ticket en nog veel meer dingen. Laten we dus eens kijken wat je nodig hebt voor het volgende aankomende festival.

Festival inpak checklist

Voor degenen die zich voorbereiden op een festival dit jaar, kan het een onmogelijke taak lijken om alles te onthouden wat je nodig hebt! Je hebt 4 dagen kamperen en muziek voor de boeg en niet genoeg ruimte in je rugzak of koffer. Hier komen wij om de hoek vallen. We hebben hieronder een checklist samengesteld van alles wat je nodig hebt voor je festivalavontuur, inclusief onze favoriete beproefde producten:

1) Tent: Een tent is het belangrijkste om in te pakken, want zonder tent slaap je op de grond.. Wat niet altijd erg comfortabel is. We raden aan om een 3 seizoenstent te kopen, die licht is, klein verpakt en niet veel ruimte in je rugzak nodig heeft. 

2) Slaapzak: Een slaapzak doet wonderen op een warme nacht wanneer je midden in de nacht wakker wordt om de wasruimte te gebruiken. Naast dat ze licht en warm zijn, kunnen ze ook dienst doen als extra dekens als je ze ’s nachts nodig hebt.

3) Trekhaak: Met dit handige kleine apparaatje kunt u uw fietsen of scooters aansluiten en achter uw auto trekken voor sneller vervoer rond campings.

4) Gasfornuis (d.w.z. campingfornuis): Dit is een van onze steunpilaren voor alle situaties waarin we extra warmte nodig hebben of koken voor onszelf of onze vrienden. Gaskachels zijn zo gemakkelijk te gebruiken en ze hebben alleen een fles propaan nodig om te draaien in plaats van een hele reeks hout of houtskool. 

5) Stoelen: Wij raden aan om te kiezen voor opblaasbare of lichtgewicht stoelen om rond kamp te hebben. Ze zijn ongelooflijk handig om achterover te leunen en te ontspannen na een lange dag op het festival.

6) Paraplu: Paraplu’s zijn geweldig omdat ze ook kunnen fungeren als schilden tegen de regen tijdens de zomermaanden. Zorg ervoor dat je een gemakkelijk draagbare stijl zoals deze van Coleman inpakt als je van plan bent om met de paraplu te wandelen!

7) Koeler: Een koeler is echt belangrijk om uw eten en drinken koud te houden, ook al kan het behoorlijk zwaar zijn om eenmaal vol te dragen. Zorg ervoor dat u het laadt met ijs voordat u vertrekt, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat het smelt. 

8) Fietsen: Draag ze op de passagiersstoel van de auto of trekhaak (zie #3) zodat je sneller en gemakkelijker over het festival kunt reizen.

9) Razor Scooter: Deze kleine dingen zijn geweldig omdat ze lichtgewicht, compact en gemakkelijk mee te nemen zijn. Je kunt ze overal berijden zonder je schoenen te schuren! 

10) Gasblik: Dit is een noodzaak voor echt lange reizen, omdat tankstations meestal alleen kleine blikjes (een gallon) verkopen. We raden aan om er een speciaal voor uw auto te hebben en een speciaal voor uw scooters of fietsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *