Armbandjes trends zomer 2022

Vandaag focussen we op het versieren van je armen door middel van armbandjes. Om het jou wat gemakkelijker te maken zetten we ze daarom allemaal eventjes op een rijtje want deze winter steken zowel nieuwe als oude trends de kop op.

1. Jaren ’70: Boho

In 2022 is de boho-stijl weer helemaal hip.

Boho en hippie worden vaak met elkaar verward maar delen op zich een erge nauwe band. In tegenstelling tot hippie is de bohostijl echter zowel luchtig als overdreven, terwijl de hippiestijl eerder minimalistisch en simpel is.

Als je nog steeds moeite hebt om je precies in te beelden wat “boho” betekent, denk dan aan Sienna Miller en de Olsen Twins. Hippie zijn meer de Ibiza stijl armbandjes.

2. All eyes on me: “maximalisme”

Deze winter gaan het dragen van armbanden en niet opgemerkt worden niet hand in hand.

Het motto luidt namelijk: “Hoe groter, gekker en extravaganter, hoe beter!”

Denk daarbij aan grote bangle armbanden, felle snake armbanden, enorme plaatarmbanden, et cetera.

3. Natuurlijke stenen

In 2021was de heldere maansteen een must om je outfit volledig af te maken, en dit zal het komende jaar niet anders zijn. Het geeft je look meteen een verfijnde en elegante toets en is bovendien ook geschikt voor mensen die het toch liever wat simpel houden.

Andere sieraden met edelstenen zoals labradoriet en citrien zijn natuurlijk ook erg mooi.

4. Bedelarmbandjes

Delicaat en persoonlijk, het is niet vreemd dat de bedelarmbandjes ook het komende jaar nog steeds erg populair zijn.

Het allerleukste aan bedelarmbandjes is dat je de bedeltjes kunt aanpassen afhankelijk van je smaak, stijl, stemming en zelfs persoonlijkheid. Bovendien kan je ook de “more is better”-trend opvolgen door extra veel bedeltjes aan je armband te hangen.

5. Glinsterende armbandjes

De glinsterende armbandjes zijn perfect voor vrouwen die graag elegante sieraden dragen. Deze armbandjes zijn namelijk erg delicaat en vrouwelijk. Als je er meerdere tegelijk gebruikt kun je trouwens ook zeker zijn dat alle ogen op jou (en je armbandjes) gericht zullen zijn.

6. Parelarmbandjes

Vrouwelijk, elegant en simpel. Of niet?

Zoals reeds eerder vermeld, in 2022 is het de bedoeling dat je sieraden niet enkel je identiteit accentueren maar ook de aandacht trekken. Terwijl parelarmbandjes vroeger meestal erg simpel waren kunnen ook zij extravagant zijn. Denk bijvoorbeeld aan glinsterende en/of grote parels.

Parels in felle kleuren zijn ook een echte aanrader.

7. Leren armbandjes

Leren armbandjes waren de voorbije jaren niet zo populair, maar daar komt nu verandering in.

Armbandjes van echt leer zijn natuurlijk nog steeds een echte afknapper, maar vals leer is zeker toegelaten. Alhoewel leren armbandjes vaak als mannelijk beschouwd worden, kun je deze als vrouw tegenwoordig ook zelf dragen. Bovendien bestaan er veel verschillende soorten leren armbandjes en zijn velen voorzien van bedeltjes om het armbandje een wat vrouwelijkere toets te geven.

8. Mix

Volgens “Guia Feminina” (www.guiafeminina.com.br) zal het mengelen van verschillende soorten armbandjes ook erg populair worden de komende winter. Plaatarmbandjes met stoffen armbandjes? Check! Parelarmbandjes met bedelarmbandjes? Check! Alles kan en alles mag!

Wees zo creatief als je maar wilt zijn.

Dit zijn de 8 armbanden trends voor komende zomer. Welke verkies jij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *