Hoe kun je langer gamen? Wij hebben de 9 beste excuses

Er is geen einde aan de excuses die we gebruiken om het spelen van een spel uit te stellen. Sommige mensen vertellen je misschien dat ze werk of school hebben en niet langer dan 5 minuten kunnen spelen vanwege hun verplichtingen. Anderen zouden kunnen zeggen dat ze gewoon heel slecht zijn in games en meer oefening nodig hebben voordat ze spelen. Hier zijn de top 9 redenen om je dierbaren voor de gek te houden en urenlang lekker door te kunnen blijven gamen.

1. “Ik speel omdat ik er als kind goed in was”

Je hoeft niet goed te zijn in het spel. Als je spiergeheugen hebt, kun je doordrukken. De sleutel is om te doen alsof je het lang genoeg hebt gespeeld om precies te weten hoe je het moet spelen en elk aspect van het spel. Je hoeft niet eens meer te hebben gespeeld, of het fysieke vermogen van een 10-jarige te hebben.

2. “Het is te leuk”

Veel online spelers kunnen deze proberen omdat veel gratis games te leuk zijn en ze misschien langer spelen dan ze eigenlijk willen.

3. “Ik ben er echt goed in”

Het is geen misdaad als je goed bent in een spel, maar soms willen we de waarheid verbloemen. Je kunt allerlei redenen verzinnen waarom je echt goed bent in het spel en je dan verrast gedragen als iemand je erop roept.

4. “Het is ontspannend”

Ja, games zijn ontspannend en kunnen een geweldige manier zijn om tijd door te brengen, maar ze vereisen niet zoveel concentratie als andere activiteiten kunnen. Dus als je excuus is dat het spel je genoeg stressverlichting zal geven, dan is het redelijk om dat gewoon te doen in plaats van een spel te spelen voor echt geld!

5. “Ik moet beter worden”

Dit is het klassieke excuus voor elk spel. Als je niet wilt spelen, zeg dan dat je je rang gaat verbeteren of probeer gewoon beter te worden in het spel dat je speelt. Zeg het met vertrouwen en de mensen zullen je geloven.

6. “Ik ben moe”

Natuurlijk, als je al uren een spel speelt, wat is dan een beter excuus om te zeggen dat je te moe bent om nog te spelen? Het maakt niet uit hoeveel games er zijn, als het excuus eenmaal werkt, zal het voor altijd werken!

7. “Mijn rechterhand wordt moe”

Je kunt dingen altijd veilig houden en zeggen dat je gewoon je andere hand gebruikt om het spel te spelen, maar zeg het met genoeg overtuiging en mensen kunnen je geloven.

8. “Ik verveel me”

Het is goed als je eigenlijk geen spel wilt spelen, maar het klassieke excuus is dat je je verveelt en probeert iets leuks te vinden om te doen. Het is niet zo leuk als het spelen van een spel, maar het is wat mensen van je verwachten.

9. “Ik ben te emotioneel”

Als je niet wilt dat iemand weet dat je een spel speelt, zeg dan luidkeels dat er geen manier is vanwege hoe emotioneel het je laat voelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *