Gepost op

Verzenden

Online bestellen op fashionandtea.nl – directe verzending

Een bestelling voor vijf uur, wij verzorgen nog dezelfde dag de verzending! Je hebt je pakket dan dus de volgende dag al in huis.

Je ontvangt van ons een bevestiging als het pakket verstuurd is. Wij versturen met post.nl, bij een pakket verzending sturen wij je het track en trace nummer toe zodat je je bestelling kan volgen. Je kunt ook het tijdstip bekijken wanneer de zending wordt bezorgd. Er wordt in een tijdsbestek van 2 uur aangegeven wanneer je op je pakket kunt rekenen.

Verzending binnen Nederland is voor een brievenbuspakket € 2,95 en voor een groter pakket € 4,95. Voor verzending naar het buitenland kunnen er eventueel kosten bij komen, mocht je hier vragen over hebben neem dan contact met ons op.

We verpakken alles in professionele verpakking met goede bescherming van de bestelde items. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed zijn gegaan tijdens de verzending of komt je bestelling niet in takt aan laat het ons dan direct weten. We sturen dan natuurlijk meteen een nieuw pakketje naar je op.

Je kunt je vraag altijd per mail sturen info@fashionandtea.nl of tijdens kantooruren kun je onze klantenservice telefonisch bereiken op 020-7530450.

Je mag je bestelling altijd binnen twee weken retour sturen. Je kunt ook langskomen in onze winkel om te ruilen voor een andere maat of kleur. Je kunt natuurlijk ook totaal wat anders uitzoeken. We zijn in onze winkel op de Van der Pekstraat geopend van woensdag tot en met zaterdag. Onze openingstijden zijn van 10 uur tot 17 uur. Alles wat we in de winkel hebben staat ook online. We wisselen constant van collectie dus het kan zijn dat we in de winkel soms wat meer hebben dan we online laten zien. Voor vragen over onze collectie kun je ons bereiken op bovenstaand telefoonnummer.