Gepost op

Retourneren

Uitleg over onze retourprocedure

Als je een artikel van ons ontvangt is dit altijd vooraf nagekeken door ons en in goede staat opgestuurd. Indien er tijdens de verzending wat gebeurd waardoor het artikel beschadigd is of niet meer heel is dan kun je dit altijd retourneren. Hele vervelend natuurlijk wij zorgen er altijd voor de de items die we versturen met zorg worden verpakt. Het kan altijd zo zijn dat er toch wat mis gaat tijdens de zending. We zorgen in dit geval natuurlijk meteen voor vervanging.
Indien je wat besteld hebt wat toch niet voldoet aan je verwachting mag je dit binnen 14 dagen retourneren. Let op het mag niet gebruikt of gedragen zijn en het moet in de originele verpakking retour worden gestuurd. Voor een andere maat of kleur kun je ook altijd contact opnemen. We hebben vaak van kleding alle maten in de winkel of sieraden of lederwaren ook nog in andere kleuren. Laat het ons ook weten als je hier advies in wil hebben. Soms is het lastig te zien hoe een pasvorm van een bepaald kledingstuk is, hier adviseren wij je graag in.

Mocht je hier nog vragen over hebt kun je altijd contact met ons opnemen per mail info@fashionandtea.nl of telefonisch 020-7530450.

Een retourzending mag naar:

FASHION&TEA
T.a.v. Afd. Retouren
Van der Pekstraat 40hs
1031 EB Amsterdam

Je mag ook altijd langskomen in onze winkel in Amsterdam noord. We hebben hier alle items op voorraad. Je kunt dan alles passen enĀ  eventueel ruilen. Wij zijn open woensdag tot en met zaterdag van tien uur tot 17 uur.