Gepost op

Pers

Klik hier om onze persberichten & foto’s te downloaden.

Nieuws uit Amsterdam Noord

Amsterdam Noord is een hotspot rijker: FASHION&TEA heeft haar deuren geopend in de historische, recent heringerichte Van der Pekstraat. Deze eigenzinnige concept store biedt een compleet nieuwe winkelervaring; gasten kunnen hier terecht voor een koffie-, thee-, of lunchbreak, maar ook voor fashion accessoires en kleding.

Bij FASHION&TEA vind je de nieuwste accessoires, tassen, bijoux, horloges en kleding van zowel de bekende als de kleinere opkomende merken. In de keuken wordt uitsluitend met dagverse producten gewerkt, afkomstig van lokale ondernemers uit de buurt zoals de versgebakken taarten van de Taartenkamer, wonderbars, de koecken van de Koeckebackers & verse ingredièˆnten van de Van der Pekmarkt.

!De inrichting van FASHION&TEA is een combinatie van nieuwe ontwerpen en oude en tweedehands elementen. Het Amsterdamse designhuis VANMOKUM is verantwoordelijk voor de inrichting en heeft hiervoor met verschillende merken en ontwerpers samengewerkt. De unieke, handgemaakte tafels zijn afkomstig van de Veluwse ontwerper/kunstenaar VANJOOST. Hij gebruikte hiervoor oude onderstellen van terrastafeltjes in combinatie met planken gemaakt van dakspanten die uit boerenschuren zijn gesloopt. De wanden zijn bedekt met behang dat door Piet Hein Eek en de Franse Concept Store Merci is ontworpen voor NLXL. De kartonnen design lampen komen van het uit Seattle afkomstige designmerk Graypants. Deze elementen bieden een mooi contrast met de tweedehands originele schoolstoeltjes en de oude houten ondervloer.

FASHION&TEA is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur. De gehele collectie is ook online verkrijgbaar op fashionandtea.nl.