Selected By

Fashion volgens de laatste trends

Je outfit of the day kun je online of in de winkel bij ons shoppen en check out onze complete collectie kleding en accessoires. Alles verzameld onder de naam Selected By. Dit is een wisselende collectie kleding, sieraden en lederwaren. Wij zijn altijd op zoek naar de laatste trends en kopen constant nieuwe items in. De trends wisselen en zo ook onze collecties.

We hebben altijd een fijne basiscollectie. Deze hebben we het hele seizoen door in de winkel denk aan shirtjes en korte broekjes in de zomer en truien en lange broeken (jeans/leggings) in de winter. Daarbij zorgen we altijd voor wat nieuws. Leuke jurkjes, mooie sjaals, fijne tops, opvallende rokjes, grappige shirts, en daarbij natuurlijk altijd de bijpassende tassen en sieraden. We letten op kleuren maar ook juist op fijne stoffen die bij elkaar passen en gemakkelijk te dragen zijn. Combineer een van onze opvallende items met een mooie basic of ga all out en kies voor verschillende prints en kleurtjes door elkaar heen.

Online zijn wij natuurlijk altijd open en onze winkel op de Van der Pekstraat in Amsterdam Noord is open van woensdag tot en met zaterdag 10 – 17 uur. Je kunt daar ook altijd gezellig langskomen en zelfs ook genieten van een kopje koffie of thee in onze gezellige lunchroom.

Resultaat 1–12 van de 17 resultaten wordt getoond