Gepost op

Garantie

Vragen voor online bestellingen over de garantie

Voor vragen over de garantie & service van alle merken die op fashionandtea.nl worden verkocht kun je contact opnemen met onze klantenservice te bereiken op 020-7530450 of per e-mail info@fashionandtea.nl. Op al onze artikelen heb je twee jaar garantie, zoals de wettelijke Europese wetgeving voorschrijft.

Horloge

Met een horloge heb je recht op twee jaar garantie alleen op het uurwerk. Als je een horloge bij fashionandtea.nl besteld krijg je een officieel garantiebewijs. De datum die hierop staat ingevuld is de begindatum van je garantietermijn. Wij adviseren je dan ook het garantiekaartje goed te bewaren mocht je problemen hebben dan kun je altijd contact met ons opnemen over de vervolg procedure.

Kleding

Let bij de aankoop van een kledingstuk altijd op de wasvoorschriften. Vaak kun je het in de wasmachine wassen en soms blijft een item het mooist als je deze met de hand wast.
Voor lederwaren en sieraden zitten er ook andere voorwaarden aan, dit zijn artikelen die je draagt en het is daarom extra belangrijk dat je hier zorgvuldig mee omgaat. Neem voor de onderstaande tips in acht voor je garantie.

Lederwaren

Lederwaren kun je het beste behandelen, dit is voor elke leersoort weer anders. We geven je hier graag advies in, indien je hier vragen over hebt stuur ons dan een bericht dan laten wij je graag weten hoe het beste om te gaan met je aankoop.

  1. Ben voorzichtig met schoonmaakmiddelen in de buurt van lederwaren (ook met parfum, bodylotion en haarproducten)
  2. Zorg ervoor dat je leren item niet te lang in de zon ligt, hierdoor kan het leer uitdrogen/beschadigen
  3. Je kunt lederwaren beschermen met verschillende producten (bv waterafstotend middel). Let op dit is wel voor elke leersoort anders, indien je hier specifieke vragen over hebt neem dan contact met ons op
  4. Je kunt je leren product het beste op een droge en donkere plek bewaren (bv in een zak) zodat het leer mooi blijft

Sieraden

Voor sieraden geven wij je graag het volgende advies mee.

  1. Sieraden zijn om te dragen en zijn geen gebruiksvoorwerpen
  2. Draag geen sieraden tijdens klussen, poetsen, sauna, slapen, sporten, zwemmen
  3. Ben voorzichtig met het gebruik van parfum en bodylotion zorg ervoor dat dit niet in aanraking komt met je sieraden
  4. De PH waarde van je huid is van invloed op het eventueel verkleuren van sieraden.