Gepost op

Betalen

BETALEN
Je betaald bij ons in een beveiligde betaalomgeving. Je kunt een keuze maken uit verschillende betaalmogelijkheden.

  1. Je kunt het bedrag zelf overboeken op onze rekening (IBAN: NL67INGB0006502179). Indien je kiest voor deze optie krijg je tijdens de bestelling al onze gegevens te zien. Je kunt zelf bepalen wanneer je het bedrag overmaakt. Zodra wij het bedrag binnen hebben op onze rekening dan sturen we het pakket naar je toe.
  2. Je kunt het bedrag voldoen met Ideal. Je krijgt een overzicht van alle banken te zien en kiest dan je eigen bank uit. Je doorloopt dan een paar stappen waarin je je bankgegevens invoert en zo de betaling aan ons doorzet.
  3. Je kunt het bedrag voldoen met Credit Card (Master of Visa). Bij deze optie voer je de bekende gevraagde gegevens in die je kunt terugvinden op je credit card.
  4. Je kunt het bedrag ook betalen door middel van een cadeaukaart. De volgende cadeaukaarten kun je besteden bij fashionandtea.nl: Fashioncheque, Fashion Giftcard, VVV Giftcard, Webshop Giftcard of Your Gift card. Voor een betaling met een cadeaukaart kies je eerst een artikel, dan krijg je een overzicht van je winkelwagen, dan kies je voor “ga door naar afrekenen”. Je kunt dan bij stap drie, in het betalingsscherm, kiezen voor de betaaloptie “cadeaukaart”. Daar vul je de code in en voor een eventueel restbedrag wordt je doorgelinkt naar ideal of credit card. Bij betaling door middel van een cadeaukaart wordt indien een product retour wordt gestuurd geen geld teruggestort maar ontvang je voor het volledige bedrag een tegoedcode waarmee je een nieuwe bestelling kan plaatsen

Indien je nog vragen hebt over een betaling dan kun je altijd contact met ons opnemen op info@fashionandtea.nl of telefonisch 020-7530450.